DOĞAL TAŞLARIN ŞİFA GÜCÜÖZLEM YILMAZ “HER İNSANIN BİR DOĞAL TAŞI VARDIR”

Mudurnu’da “Taş Devri Şifa Evi” isimli işletmesi olan Özlem Yılmaz, doğal taş bileliklerle aksesuar yapmaya ve insanlara doğal taşların sağladığı faydaları anlatmaya çalışıyor. Yılmaz, her insanın bir doğal taşının olduğunu söyledi.

ÖZLEM YILMAZ “HER İNSANIN BİR DOĞAL TAŞI VARDIR”
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit
A- A+ Paylaş

Haber: Rahman Topcu

Doğal taş bileklikler doğal taşlardan üretilen ve satışa sunulan ürünler arasında yer alır. Bazı taşların gücü olduğuna inanılır ve bazı rahatsızlıklara ruhsal problemlere iyi geldiği öne sürülür. Bu yüzden de sağlık ve ruhsal açıdan kullanılmak istenen bu doğal taş bileklikleri herkes kullanma özelliğine sahiptir. Mudurnu Orta Çarşı’da “Taş Devri Şifa Evi” isimli işletmesi bulunan Özlem Yılmaz da doğal taş bileklik ve aksesuar geleneğini devam ettirmeye çalışıyor. Yılmaz, dükkanında müşterilerinin beğenisine birçoğu kendi el emeği olan doğal taş bileklikleri sunuyor. Bir yandan da bu taşların insanlara sağladığı faydaları anlatmaya çalışıyor.

 “İSLAMDA VE OSMANLI’DA DOĞALTAŞ KULLANIMI VARDI” 

Doğal taş kullanımının çok eski bir gelenek olduğuna dikkat çeken Özlem Yılmaz, “Doğada binlerce yıldır jeomental suların oluşturduğu doğal taşlar mevcuttur. Depremler, lavlar ve çeşitli doğa olayları sonrası oluşan kayalar ve taşlar işlem görerek bilekliklere dönüşüyor. Çok eski kavimlerde başlayan doğal taş aksesuar geleneği Şaman Türkleri, Kızılderililer ve akabinde günümüze kadar geldi. Müslümanlar arasında da bu taşların kullanıldığı görülmüştür. Peygamberler, ticarette bolluk getirdiği için akik taşı kullanmıştır. Osmanlı’da padişahlar pek çok değerli taşı üzerlerinde ve hançerlerinde taşımıştır. Sebebi koruyucu ve şifa özelliği olmalarıdır” dedi. 

“HER İNSANIN BİR DOĞAL TAŞI VARDIR”

“Doğal taş bileklikler, zarif tasarımlarıyla her stile uyum sağlar. Gündelik giyimden özel davetlere kadar her türlü kıyafetle mükemmel bir şekilde uyum sağlarlar. İster tek başına kullanın ister diğer bilekliklerle bir arada takın, şıklığınızı tamamlayacak ve tarzınıza özgü bir dokunuş katacaktır.” diyen Özlem Yılmaz, doğal taş bilekliklerin kullanım alanlarının her insanda farklılık gösterse de her insanın bir doğal taşının olduğunu ifade etti.  Yılmaz, yaz ayının gelmesiyle birlikte doğal taş bilekliklere ve kolyelere ilginin de arttığını söyledi.  

DOĞAL TAŞLARIN ŞİFALARINI SIRALADI

Doğal taşların faydalarını açıklayan Yılmaz, “Doğal taşların enerjisi, kullanıcılarına pozitif etkiler sağlar. Taşların taşıdığı enerji, insanların duygusal ve zihinsel dengeye ulaşmalarına yardımcı olur. Her taşın kendine özgü bir frekansı vardır ve bu frekans, enerji merkezlerimizi dengeleyerek ruhsal iyilik hâlimizi artırır. Doğal taş bileklikleri takarak, enerji dengenizi sağlayabilir ve kendinizi daha iyi hissedebilirsiniz.” diye konuştu.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

2 yorum yapılmış

  • Yasemin Güner (3 ay önce)
    Sonsuz başarılar Müthiş bir mağaza doğanın mücevherleri hem şifalı hem eşsiz gösterişli süper 🧿🧿🧿🙏
    0
    0
    Yanıtla
  • Huseyin yalcin (3 ay önce)
    Hersene ekim ve kasim arasi sarot kaplicalarina geldigimizde mudurnuya mutlaka ugrriz gecensene geldigimizde sizin caddede torunuma bebek ve biblolar almistik dukkan sahibi iyi bir bayandi selamlar.
    0
    0
    Yanıtla