OKUDUM, HİSSETTİM VE PAYLAŞIYORUM PROJESİ'NE YOĞUN İLGİ

Mudurnu'da "Okudum, Hissettim Paylaşıyorum Projesi" kapsamında öğrenciler okudukları kitapları anlattılar.

OKUDUM, HİSSETTİM VE PAYLAŞIYORUM PROJESİ'NE YOĞUN İLGİ
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit
A- A+ Paylaş

Mudurnu'da  İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü koordinasyonunda başlatılan "Okudum, Hissettim Paylaşıyorum Projesi" ikinci programı Mudurnu Anadolu İmam hatip Lisesinde yapıldı. Okul salonunda düzenlenen programa Mudurnu Belediye Başkanı Necdet Türker, Mudurnu İlçe Milli Eğitim Müdür V. Mehmet Dursun, ilçe kurum ve kuruluş müdürleri, ilçede bulunan ilkokul ve ortaokul öğrencileri ve öğretmenler katıldı. 

Okul Müdürü Yahya Ateş’in açılış konuşmasının ardından başlayan programa ilk defa kitap okuma projesine katılan ilkokul ve ortaokul öğrenci büyük ilgi gösterdi. 

Proje kapsamında Mudurnu Anadolu İmam – Hatip Lisesi Müdür Yardımcısı Melik Eren koordinasyonunda, tüm branş öğretmenlerinin emekleriyle hazırlanan sunumda, ‘’ Pi’nin Yaşamı, Charlie’nin Çikolata Fabrikası, Anneler ve Kudüsler, Şeker Portakalı, Çölde Kanat Sesleri, Bir Bilim Adamının Romanı, Alice Harikalar Diyarında, Taaşşuk-u Talat ve Fitnat, Fatih Harbiye ve Ruh Adam’’ kitabını okuyan öğrenciler tarafından kitabın konularını ve karakterlerini değerlendirdikleri bir sunum yapıldı.

Öğrenciler ve katılımcıların büyük ilgiyle takip ettiği proje gün boyu devam etti.

 

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.