DOĞAN ONURLU'DAN NAKLİYECİ VE SANAYİ ESNAFINA SÖZ

CHP Mudurnu Belediye Başkan Adayı Doğan Onurlu, seçimler öncesi saha çalışmalarını sürdürüyor. Adeta adım atmadık yer bırakmayan Onurlu ve partililer sanayi ve nakliyeci esnafıyla buluştu.

DOĞAN ONURLU'DAN NAKLİYECİ VE SANAYİ ESNAFINA SÖZ
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit
A- A+ Paylaş

31 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimlere kısa bir süre kala CHP Mudurnu Belediye Başkan Adayı Doğan Onurlu ziyaretlerine hız verdi. Onurlu, beraberindeki parti üyeleriyle birlikte ilçe girişindeki esnaf ve vatandaşlarla buluştu.

İLK ZİYARET MUDURNU HELVA’YA

Onurlu ve partililer sabahın erken saatlerinde ilk olarak Mudurnu Helva’yı ziyaret etti. Burada Fabrika Sahibi Atilla Özbek ve Atahan Özbek tarafından karşılanan Onurlu, çalışanlarla bir araya geldi. Gelen talep ve önerileri dinleyen Onurlu, ziyaret sonunda fabrika sahipleri ve çalışanlarıyla toplu fotoğraf çektirdi.

SANAYİ ESNAFIYLA BULUŞTU

Mudurnu Helva ziyaretinin ardından Onurlu, Mudurnu Sanayi Sitesi’ndeki esnaflarla buluştu. Sanayi ile ilgili sıkıntıları esnaftan dinleyen Onurlu özellikle sanayi giriş ve çıkış yollarının revize edileceği, sanayi içerisindeki yolların yapılacağı, sanayideki internet sıkıntısının giderileceği ve dükkanlarla ilgili çalışmalar yapılacağı sözü verdi.

NAKLİYECİ ESNAFINDAN SICAK KARŞILAMA

Partililer eşliğinde Turna Nakliyat Firması’nı ziyaret eden Onurlu, burada firma yetkilisi Koray Topaloğlu tarafından karşılandı. Onurlu daha sonra Mudurnu Taşıyıcılar Kooperatifi’ni ziyaret eti. Kooperatif Başkanı Zafer Kalinci ve kooperatif üyeleriyle karşılıklı sohbet eden Onurlu, ilçedeki nakliyecilerin temel sıkıntılarının giderileceği sözünü verdi. Seçimler öncesi kooperatif üyelerinden destek istedi.

ESNAF VE HALKLA BULUŞTU

İlçe girişindeki esnaf ve vatandaşlarla buluşan Onurlu, onlardan gelen talep ve önerileri dinleyerek sorunların çözüme kavuşturulacağı sözünü verdi. 

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.