DİYANET-SEN MUDURNU TEMSİLCİSİ EYÜP ACAR OLDU

Diyanet Sen Mudurnu İlçe Temsilcisi, Mudurnu Yıldırım Bayezid Camii Müezzini Eyüp Acar oldu.

DİYANET-SEN MUDURNU TEMSİLCİSİ EYÜP ACAR OLDU
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit
A- A+ Paylaş

Mudurnu İlçe Müftülüğü’nün her çalışma ve programında aktif görev alan Yıldırım Bayezid Camii Müezzini Eyüp Acar, Diyanet Sen Mudurnu İlçe Temsilcisi oldu. Diyanet-Sen Mudurnu Temsilcisini belirlemek üzere Gençlik Merkezi’nde yapılan toplantıya, Diyanet-Sen Bolu İl Temsilcisi İsa Afacan ve yönetimi , Mudurnu İlçe Müftüsü Mustafa Yeşilorman ve imam-hatipler katıldı .

Diyanet İşleri Başkanlığı bünyesinde çalışan imam- hatiplerin hakları ve hizmetleri noktasında çalışmaların konuşulduğu toplantıda oy birliği ile Eyüp Acar, Diyanet-Sen Mudurnu İlçe Temsilcisi seçildi. Daha önce 11 yıl Diyanet-Sen Mudurnu İlçe Temsilcisi olan Muhammed Erdoğan ise sendikanın Bolu İl Yönetimine seçildi.

Diyanet-Sen Mudurnu İlçe Yönetimi şu şekilde oluştu;
Eyüp Acar, Başkan 
Nusret Tanrıkulu, Genel Sekreter
Hakan Çeliktaş ,Temsilci 
Hüseyin Taplı ,Temsilci 
Kerem Özata, Temsilci 
İsmail Muslu, Temsilci

Eyüp Acar Kimdir ?
Eyüp Acar, Mudurnu’nun Taşkesti beldesinde 1986 yılında doğdu. İlk ve orta okulunu Taşkesti ilköğretim okulunda okuduktan sonra 2005 yılında Bolu imam hatip lisesinden mezun oldu. Anadolu üniversitesi açıköğretim önlisanstan mezun olduktan sonra Mudurnu’da imamlığa başladı. Yıldırım Beyazıt camiinde 2 yıl görev yaptıktan sonra Sarot Termal Devremülk camiinde 10 yıl müezzinlik görevini ifa etti. 2022 yılından bu yana Merkez Yıldırım Beyazıt Camiinde görevini devam ettirmektedir. Evli ve 2 çocuk babasıdır.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

1 yorum yapılmış

  • Halil YALÇIN (4 ay önce)
    Eyüp Acar hocam ı tebrik ediyor başarılar diliyorum. Rabbım muvaffakiyetler nasip etsin inşeAllah
    0
    0
    Yanıtla