CHP MUDURNU İLÇE TEŞKİLATI ADETA SEÇİME KENETLENDİ“DOĞAN BAŞKANIMIZLA TARİH YAZACAĞIZ”

Cumhuriyet Halk Partisi Mudurnu İlçe Başkanı Mehmet Karacakaya, 31 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimler öncesi partinin tüm kademeleriyle CHP Mudurnu Belediye Başkan Adayı Doğan Onurlu’nun seçilmesi için mücadele vereceklerini söyledi. Karacakaya, seçime kenetlendiklerini ifade ederek, “Doğan başkanımızla tarih yazacağız” dedi.

CHP MUDURNU İLÇE TEŞKİLATI ADETA SEÇİME KENETLENDİ
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit
A- A+ Paylaş

31 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimler öncesi Cumhuriyet Halk Partisi Mudurnu İlçe Başkanlığı, Cumhuriyet Halk Partisi Bolu İl Başkanlığı ve Cumhuriyet Halk Partisi Genel Merkezi oluruyla Mudurnu’da Belediye Başkanı Adayı olarak Doğan Onurlu gösterildi. Onurlu’nun adaylığı ilçede büyük yankı uyandırdı. Belediye Başkanlığı için en güçlü aday olarak gösterilen Doğan Onurlu seçim çalışmalarına hız verdi.

İLÇE TEŞKİLATIYLA BİR ARAYA GELDİ

Doğan Onurlu, Cumhuriyet Halk Partisi Mudurnu İlçe Teşkilatı ile parti binasında bir araya geldi. İlçe Başkanı Mehmet Karacakaya, ilçe yöneticileri, kadın ve gençlik kolları ile parti üyelerinin katıldığı geniş kapsamlı buluşmada seçimlerde izlenecek olan yol haritası ele alındı. Buluşmada ayrıca seçim projelerinin ve meclis üyelerinin belirlenmesi adına fikir alış verişi gerçekleştirildi.

“DOĞAN BAŞKANIMIZ İLE TARİH YAZACAĞIZ”

Toplantının ardından açıklamada bulunan İlçe Başkanı Mehmet Karacakaya, “Seçimlere ilçede herkesin tanıdığı ve devamlı halkın içerisinde olan Doğan başkanımızla girecek olmanın heyecanını yaşıyoruz. Daha genç yaşlardan itibaren partimizin ilçe teşkilatında canla başla mücadele etmiş bir isim. Mahalle muhtarlığı döneminde, Mudurnu Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanlığı görevlerinde kendisini kanıtlamış birisi. Dürüstlüğü ve samimiyetiyle gönüllerde yer edinmiş birisi. Parti teşkilatımızın il yöneticileri, kadın ve gençlik kolları, tüm üyeleri ve bu seçimde aday adayı olan çok değerli partililerimizle Doğan başkanımızın sonuna kadar yanındayız. Doğan başkanımızın etrafında, bu seçimi kazanmak adına kenetlenmiş durumdayız. Cumhuriyetimizin 100. Yılında Mudurnu yeniden sosyal belediyeciliğe kavuşacak. Doğan başkanımız ile 31 Mart akşamında tarih yazacağız.” dedi. 

“YOL HARİTAMIZI BELİRLEDİK”

Yapılan toplantıya ilişkin de bilgiler veren Karacakaya, “Seçimlere 75 gün gibi kısa bir süre kaldı. Bu süreyi en verimli şekilde değerlendirmek istiyoruz. Çalınmadık kapı, sıkılmadık el bırakmak istemiyoruz. Seçim çalışmalarında yapacağımız işleri, yol haritamızı netleştirdik. Güçlü ve dinamik bir şekilde sahada olacağız. Ayrıca Doğan başkanımızın belediye başkanlığı döneminde yapmayı planladığı projeleri netleştirmeye başladık. Doğan başkanımıza yol arkadaşı olacak alanında uzman ve birikimli bir meclis için isim belirliyoruz.” diye konuştu.

DOĞAN ONURLU: “EMANETİ GERİ ALACAĞIZ”

CHP Mudurnu Belediye Başkan Adayı Doğan Onurlu ise parti içerisindeki birlik ve beraberliğin had safhada olduğuna dikkat çekerek kendisine teveccüh gösteren tüm partililere teşekkür etti.

Onurlu, “Geçmişte Gençlik Kolları Başkanı olarak kapısından içeriye girdiğim teşkilatımın karşısına bugün belediye başkan adayı olarak çıkmanın onurunu yaşıyorum. Bu duygu kelimelerle tarif edilemeyecek bir duygu. Teşkilatımızdaki değerli büyüklerimin, dava arkadaşlarımın şahsıma göstermiş olduğu ilgi ve alakaya sonsuz teşekkür ediyorum. Mudurnu’da doğup büyümüş birisi olarak hem teşkilatımızın desteği hem de halkımızın desteğiyle inşallah bu seçimi kazanacağız. Bu ilçe için hayallerimiz var. Bu ilçede yaşayan büyüklerimiz, gençlerimiz için hayallerimiz var. Yerine getiremeyeceğimiz hiçbir şeyin sözünü vermeyeceğiz. Sözünü verdiğimiz her şeyi de yerine getireceğimizden hiç kimsenin şüphesi olmasın. Allah’ın izniyle, halkımızı takdiriyle 31 Mart akşamında emaneti geri alacağız. Mudurnu yeniden sosyal belediyeciliğe kavuşacak.” dedi.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.